Kategoriarkiv: Ukategorisert

Prosjekt våren 2020

30. og 31.mars kl. 18 skal vi ha jubileumsforestilling der vi markerer at Noresund skole er 60 år dette skoleåret. Vi ønsker at alle som vil se forestillingen skal få mulighet til dette, både familie, venner og bekjente. Bestilling av billetter gjøres til kontaktlærer. Husk å gi beskjed om hvilken dag som er ønskelig. Billettene er gratis. Alle elevene må være med på begge forestillingene. Lærerne er ansvarlige for elevene disse to kveldene.

Aksjonsløp 2019

Tradisjonell tro ble det i år også arrangert aksjonsløp til inntekt for TV- aksjonen. Dette aksjonsløpet er for 5.-7.klasse. På forhånd har alle elevene ordnet seg sponsorer som sponser x kroner pr runde elevene løper rundt fotballbanen.  Elevene løper i 40 minutter og det er om å gjøre å løpe så mange runder så mulig.  1.-4.klasse var med og heiet.

Totalt samlet elevene i 5.-7.klasse inn hele 24.431 kroner som ble gitt til TV-aksjonen.

FANTASTISK INNSATS.

Det er viktig å tøye ut etter en hard økt.